reviews

Prepare yourself for some great reviews

Some great reviews!

Wat zeggen de teams die Doomsday al hebben gespeeld?

De eerste data zijn geweest en dus zijn de eerste spellen van Doomsday gespeeld. Gedurende de eerste avond kregen we al fenomenale reacties binnen. Maar ook na het event hebben we teams om feedback gevraagd. Zowel escape-fanaten als teams die nog nooit een escape game hebben gespeeld waren razend enthousiast over Doomsday. En dat willen we natuurlijk graag met jullie delen!

Heel erg leuk. De spanning begon al toen de box binnenkwam. Het zat super in elkaar. De professionele nieuwsuitzendingen, even leek het alsof het allemaal echt was. Leuke opdrachten, heel slim gemaakt. We hebben ons super vermaakt, ondanks dat we het niet hebben gehaald. Het was een chaos in huis, alles wat we niet meer nodig hadden, gooiden we op de grond. Ik vond vanochtend nog pepermuntjes op de grond.

9/10

De Optomisten

Jorien

Prachtig gemaakt, goed doordacht. Wel erg lang! De nieuwsuitzendingen, heel tof in elkaar gezet, net echt! Ook de overlevingsbox was een genot om te ontvangen en tijdens het spel uit te pakken.

7/10

MMM

Marijn

Binnen de beperkingen door corona echt iets moois neergezet! Leuk dat er afwisseling was tussen de nieuwsuitzending en de opdrachten. De uitzending aan laten staan op de achtergrond hielp goed mee voor de sfeer. Fijn dat er een verplichte pauze in zat want anders hadden we die zelf zeker niet gepakt!

8/10

Dikke Duif

Noor

Echt heel erg tof! Afwisseling, volledigheid overlevingsbox en de finale. En we moesten heel erg lachen om de Russen 🤣

10/10

-

Onze complimenten voor deze online game.Wij hebben genoten! Het zat supergoed in elkaar, was uitdagend, maar zeker goed te doen. Overlevingsbox was ook super! Jullie hebben er enorm veel tijd en aandacht aan besteed.Hopelijk komt hier een vervolg op!

Dank voor de superleuke avond!

-

Bedankt voor het leuke spel, afgelopen zaterdag 8 mei. Het was echt erg
leuk en we zijn heel blij met de vijfde plaats!

9,5/10

Team Hopsakee

Berend

Wij hebben zaterdag met heel veel plezier meegedaan aan Doomsday. Het spel zat (zoals gewend van jullie) supergoed in elkaar. 

9,5/10

Team Babes of Babies

Brigitte

We hebben er weer van genoten! 😃Volgend jaar graag weer.
Via deze weg namens ons de complimenten voor de verbeterde kwaliteit van de filmpjes! Is echt een toevoeging.

9,5/10

Team Solved

Natasja

Supergaaf, heerlijk gepuzzeld, mooie verhaal, we zaten er helemaal in!


9/10

De Juffies

Lida

Het is maar goed dat de redding van de wereld niet van ons afhankelijk is, maar gelukkig doen er ook een aantal echt goede teams mee 🙂

10/10

Klein maar dapper

Caroline

Het was realistisch, onwijs goed bedacht en jullie hebben zichtbaar plezier gehad in het maken van de filmpjes en het pakket.

8/10

Broodje bal +

Mirjam

Leuk! Je ziet dat er veel tijd en moeite in is gestoken om het in elkaar te zetten. Puzzels waren ook niet te makkelijk en vernieuwend, dat is altijd fijn!

9/10

Lockdownies

Thom

Het is echt een super goed in elkaar gezet spel. De Prepperbox is geniaal bedacht en super uitgebreid. Helaas hebben we er erg lang over gedaan, omdat we op een gegeven moment vastliepen en onze hersenen langzaamaan uit gingen, zzzzzz.

9,5/10

Ermaderu

Desiree

De beste thuis escaperoom tot nu toe. Jullie hebben er echt een beleving van gemaakt en heel tof dat je echt een hele middag zoet bent.

9/10

Het gele draadje

Sietske

Leuke box met materialen. Veel spelvormen, goed te verdelen, lekker veel opdrachten. Leuke items in (hilarische Russische)video filmpjes en nieuwsuitzendingen.

8/10

Rode Maan

Annet

Pittig, maar heel erg leuk en zeer goed doorgedacht. Wij hopen dat er volgend jaar weer zoiets georganiseerd wordt.

8/10

De mosselmannen

Rick

Wauw!!! Zeer originele, uitdagende leuke escape avond

9,5/10

Toeternietoe

Karen

Geniaal, doordacht, out of the box, sensatie

9/10

Team Margot 3.0

Tom

Super tof, mooi gemaakt. Jammer dat we Google maps en streetview niet goed snapten en daar dus niet verder mee kwamen.

9/10

3manneneneenpaardenmeisje

Jasper

Heel leuk! Wisselend in moeilijkheid.

9/10

Pijnacker Penny's

Rianne

Het was een hele leuke thuis escape. Uitgebreide prepperbox en combinatie met monitor pagina en nieuwsuitzendingen zat goed in elkaar. Vooral nieuwsuitzendingen waren erg goed gemaakt.

8/10

Duqu

Wouter

Idee geweldig, uitwerking te gek, prepperbox helemaal goed, voor beginners soms extreem frustrerend.

8/10

De Wijnen

Vincent

Geweldig! 

 

9,5/10

Het gaat EROM spannen!

Elske

Heel leuk om te spelen. Erg mooi in elkaar gezet! Super leuk dat je de doos krijgt en direct enthousiast wordt wanneer je die ziet. Dan krijg je er echt extra veel zin in!

9,5/10

Rosa Rosa

Saskia

Genoten van de escaperoom, de sfeer van het spel is erg gaaf als je je daar thuis ook een beetje aan meedoet. Super leuke activiteit om te doen in de corona tijden wanneer er weinig kan!

9/10

FC Bellenblaas

Carlijn

Nergens heel lang vastgezeten op een onderdeel, zelf de hints niet nodig gehad dus het spel is goed te doen! Hele leuke ervaring en wij hopen dat jullie vergelijkbare dingen maken! 

 

10/10

Wilde Italianen

Alberto

Zat geweldig in elkaar, geen opmerkingen! Top avond gehad, van ons had het wel langer mogen duren!

 

10/10

WijZingenZellufWel

Mirthe

Ondanks dat het nachtwerk is geworden en niet alle teamleden nog zin hadden een leuke avond gehad!

7,5/10

Larikslaan 28A

Ties

Alle rondes overleefd, maar helaas niet alle raketten weten te ontmantelen.. Het laatste level vonden wij te moeilijk, of kwamen we in iedergeval niet snel genoeg uit.

 

7,5/10

GameMasters

Joost

Alles zag er prachtig uit, lastige puzzels zorgen ervoor dat je goed moet nadenken. Het is niet binnen een uurtje gedaan, dat vonden wij vooral erg interessant. 

 

9/10

New Kids

Anton

Genoten, top geregeld in deze moeilijk tijd. Ga zo door! Respect!

 

8,5/10

Albert Heinstein

Hein

Prachtig product, alles tot in de puntjes verzorgd! Hele prestatie om dit in elkaar te zetten denk ik. Super zondag gehad!

 

10/10

de Wokkels

Bernard

De hele zondag gezeten aan DOOMSDAY, heerlijke breinbrekers voor de echte puzzelaar!

 

8/10

BABY MAMA'S

Robin

Direct ingeschreven toen we de kans hadden en we keken er al lang naar uit. Eindelijk kunnen spelen door het verschuiven ivm corona. Het was echt super leuk, gezellig en toch heel serieus! Super avond.

9,5/10

Kierewiet

Will

Afgelopen vrijdag (7 mei) hebben wij (team De Grauwe Duif) meegedaan aan Doomsday en we vonden het erg leuk! We zijn op plek 7 geeïndigd
8,5/10
Team De Grauwe Duif

Willemijn

Super gave ervaring, nu al zin in volgend jaar. Sommige opdrachten waren pittig, maar omdat je na een tijd de antwoorden kreeg kon je toch door en dat maakte het een feest. Van het begin tot het einde, uren plezier gehad.

9/10

De Teletubbies

Alice

We vonden het echt geweldig. Door de overlevingsbox in combinatie met tv uitzendingen kreeg je echt het gevoel in een ‘echte’ escape te zitten. Dat gevoel hadden we al heel lang niet meer gehad. We stonden 5 uur lang aan en zaten vol adrenaline. Volgend jaar doen we weer mee.

9/10

Down Under

Marloes

’Uitdagend, dus niet te gemakkelijk. Knap hoe jullie iedere keer weer met iets nieuws op de proppen komen! Het hele verhaal klopt, compleet met nieuwsuitzendingen en al. Goede tip van de research Wall, maakt nog realistischer. Dat we 3de zijn geworden. 💪

9,5/10

Escape Reality

Tom

Zat super mooi en zorgvuldig in elkaar. Er is zichtbaar veel tijd, aandacht en liefde in gestopt! Veel plezier beleefd aan het voorbereiden van een research wall.

8,8/10

Team Effort

Lieke

We vonden het heel erg leuk! We hadden het er net over dat dit verreweg de beste online ”escape room” is die we ooit gedaan hebben. Het was goed in elkaar gezet, leuke puzzels, mooie filmpjes. Alleen die laatste opdracht was dus minder pittig dan wij dachten. We hebben hardop zitten lachen om de drinkende en lachende Russen.

9,5/10

N00bies

Erik

Wij hebben ons kostelijk vermaakt zondag. En het was voor ons een hele verrassing dat we zo hoog waren geëindigd. Daar zijn we als team uiteraard ontzettend trots op! Superleuk. We zijn benieuwd wat de prijs.
Het thuis evenement was allemaal, de nieuwsberichten en Dashboard mooi in elkaar gedraaid met leuke puzzels en uitdagingen.
Het was even spannend met het uitblijven van de mail, maar dat kwam gelukkig nog net op tijd goed.
Het enige wat een beetje tegenzat waren de slotjes omdat daar geen streepje op stond welke kant we moesten gebruiken.
Voor de rest was alles goed te doen.
9/10
Team Tijd Zat!

Martijn

Super mooi vormgegeven, veel aandacht voor communicatie en duidelijk veel oprecht enthousiasme 🙂 gave doos en leuke spellen!
9/10
Team Lala

Pieter-Jan

Unieke ervaring in de woonkamer!
9/10
De Zwouten

Tom

We hebben vier uren genoten van een goed doordachte en uitdagende escape room!
9,5/10
Yuuuuuuuuup

Casper

Geweldig. We hebben een hele leuke middag gehad.
9/10
Trust Nobody

Erik

Erg leuke dag gehad, het leukste vonden we het om de lancering daadwerkelijk tegen te houden.
9/10
Ookzonderjoepkomenwijeruit

Eva

Het was super gaaf
8/10
W3K

Inge

Leuk maar lang
7,5/10
Agathe

Imre

Een gaaf, avondvullend spel met uitdagende puzzels waarbij super gebruik wordt gemaakt van de online mogelijkheden.
8/10
NewVennepSquad

Marloes

Fantastisch. Super goed in elkaar gezet. Iedereen kon iets doen. En dat was fijn. Niemand zat stil!
9/10
Escape zooitje

Maureen

Een hele gave ervaring en wat zat het goed in elkaar!!!
9/10
Pres

Suzanne

Wij vinden het geweldig. Het zat goed in elkaar. Er was veel afwisseling in de spellen en de filmpjes en hintjes waren erg fijn. Daarnaast hadden we alles ruim opgezet met de wall met posters, een tafel en kast met alle papieren (soort van gerangschikt) en zelfs puzzels op de vloer.
9,5/10
Mr. JJ

Jennifer

De variatie in het spel, de vernuftige trucjes verwerkt in de spullen, de gave prepperbox en de hints in de TV-uitzendingen vonden wij echt heel gaaf! Toffe escape game!
9/10
Volgend jaar beter

Chantal

We vonden het heel leuk bedacht qua opnames en materialen wat je nodig hebt hoe alles doordacht alles was.
7/10
On Hold

Lisanne

Super en topproductiekwaliteit! Een mooie Prepperbox met een leuk verhaal. Erg gevarieerde puzzels maar wel met één overkoepelend thema. Goed gemaakte filmpjes om je door het verhaal te leiden.
9/10
TeamGeenID

Arvid

Een heel leuk opgezet spel, met originele puzzels.
9/10
Team Unicorn

Anita

Wij vonden het heeeeel erg gaaf! Geen enkele verbeterpunten te vinden!
10/10
Villa Boszicht

Minke

Heel gaaf gedaan, weinig vanzelfsprekende opdrachten en ondanks dat je van sommige frutsels niet wist wat je er mee kon doen, kon je wel alvast een soort van vooruit werken. Daarnaast vond ik het heel leuk dat je actief je smartphone en laptop moest gebruiken, zonder dat je hiermee kon valsspelen. (tenzij je contact hield met een ander team – wat wij uiteraard niet deden).
8/10
Zoomday Preppers

Marloes

Zat heel netjes in elkaar, vooral de strak afgewerkte monitor was erg gaaf!
8/10
The Dying Seconds

Nico

Leuk! Zat goed in elkaar, prepperbox was erg gaaf!
8/10
Pannekoekenbrigade

Marcelle

Tof spel, zat goed in elkaar. Combinatie van filmpjes met fysieke materialen was erg goed! Hele leuke dag gehad.
8/10
Oceans4

Anneke

Heel knap gemaakt, complimenten daarvoor. Ondanks dat het wat lang duurde bij ons een leuke middag gehad!

 

8/10

Glazenwassers

Marc

Bijna net zo leuk als een echte escaperoom waar je naar toe gaat, de spellen maken het toch nog redelijk fysiek en je zit zeker niet alleen maar achter de laptop. Dikke 9 van ons voor jullie !

 

9/10

Eskeepjes

Marissa

Alle rondes met succes doorstaan! Ook ongeveer alle hints gebruiken maar dat is niet erg zullen we maar zeggen. Heerlijke middag gehad met de bijgeleverde drankjes en hapjes. Super georganiseerd, ga zo door!

 

10/10

MKRJ

Maarten

Geweldig! Leuk om te spelen als je in quarantaine zit met het gezin.

 

8/10

Vakantiegangers

Linda

Hele middag lekker bezig geweest met puzzelen en onze hersens flink laten kraken. Het leukste zijn de ophelderings momentjes waarbij je denkt: Tuuuuurlijk, en je jezelf zo lekker dom voelt. Mooi spel! Goed gemaakt!

 

9,5/10

Gooische mannen

Paul

Wij zijn ruim 5 uur bezig geweest, 4 uur in de avond maar toen konden we onze ogen niet meer open houden. De volgende dag direct na het opstaan door gegaan omdat het af moest! We konen het niet laten, nog voor het ontbijt waren we klaar! 

 

9/10

AI-AI-AI

Tom

GE-WEL-DIG!!! Super leuke avond gehad, 1 klein smetje… niet gewonnen.

 

9,9/10

Koffieleuten

Jeff

We kwamen voor de winst.. daar gingen we niet mee weg. Top dag gehad met de escape! 

 

8/10

De 5 musketiers

Kampioentjes

Complimenten aan de organisatie van dit evenement. Dit was echt super goed geregeld, van begin tot eind klopte alles precies en alles zag er netjes uit. We hebben echt met een mond vol tanden gestaan om hoe we de puzzels op moesten lossen. Wij gaan dit zeker vaker doen, dus hopelijk komen jullie snel weer met iets nieuws en anders tot volgend jaar!

 

10/10

The Daltons

Hugo

Wat een super gave puzzelavond hebben we gehad!! Alles zat perfect in elkaar en we hebben super veel lol gehad!! alle puzzels waren leuk en ook de box was een succes. De krant en de eindpuzzel waren wel erg gaaf.

 

9,5/10
Gewoon Voor De Lol

Ingrid

Heel compleet met de fysieke opdrachten en online opdrachten. Je was continu bezig.

8,5/10

Time Out

Annemieke

Prachtig gemaakt, eerste paar uren echt genoten. De nieuwsuitzendingen waren echt super goed gemaakt. De puzzels waren logisch en verrassend.

7/10

De Kwakjes

Trudy

Wat we ontzettend leuk vonden, was de hoeveelheid aan verschillende media. Zowel video, chats, papieren kaarten als ander materiaal. Uitgebreid en prachtig vormgegeven, een verhaal dat goed in elkaar zat, echt top! Wat ik leuk vind, is dat jullie met veel teasers werken en het hele event daarmee al 2 maanden eerder start eigenlijk. Ook heel fijn dat er een helpdesk is, als je iets verkeerd doet of er echt niet uitkomt.

10/10

Family Rocks

Janine

Wat leuk dat we wat gewonnen hebben!
En dat Ondanks dat we wat slordigheden hadden. ☺
Het was een hele leuke escaperoom en heel mooi gemaakt. We houden het in de gaten als er iets nieuws komt!

10/10

Clear Up

Cor

We vonden het echt super leuk! We waren ook wel verbaasd dat we in de top 10 waren geëindigd 😊

9/10

Team AlmereVogels

Gijs

Het was echt heel gaaf om te doen. Het zat goed in elkaar en we hebben echt een leuke avond gehad.

9,5/10

Team DatWeetNiemand

Martijn

Heel leuk in elkaar gezet. Leuk gedaan, die nieuwsuitzendingen en het HQ. De prepperbox was natuurlijk een kadootje om uit te pakken, die was wel echt compleet!

8/10

Team Zanders

Essie

Qua organisatie helemaal super! We vonden het leuker en beter dan vorig jaar!

8/10

The MJusketiers

Lisette

Super leuk heel vet in elkaar gezet. En met veel verschillende technieken zoals warmte en inkt. Heel uitgebreid en leuk thema.

9/10

Wij ontsnappen er niks van

Rik

Geweldig! Echt een uitdaging (vooral omdat we in het begin de video steeds stopzetten en terugspoelden bij de gebarentaal om daar uit te komen, zonder dat we de doos hadden opengemaakt, kostte veel tijd, hahahahahaha)

9/10

Amazing Escapers 2

Daniel

Zeker een van de beste thuisescapes tot nu toe!

8,6/10

EscapeRoomers

Jeroen

Wij vonden het heel erg leuk. Het was tot in de puntjes uitgewerkt qua materiaal en videomateriaal. Het was ook lekker uitdagend!

9/10

Cadedikema

Dian

Zeer hoge productiewaarde! Je ziet aan de puzzels, het verhaal en de kwaliteit van het materiaal dat de organisatie hun hart en ziel in het spel hebben gestopt!

8,5/10

439

Maxim

(weer) erg tof in elkaar gezet. De sfeer werd erg goed neergezet door de professionele video’s en materialen.

9/10

439

Leon

Het zat wederom weer geweldig in elkaar!

9/10

Libertas

Lisanne

Het zat echt supergoed in elkaar. Sommige onderdelen hadden we snel opgelost en bij sommige hadden we wat meer moeite. We vonden het heel leuk dat alle onderdelen van de Prepperbox een element in het spel was. We hebben ons echt 5 uur lang in een echte escaperoom gewaand.

9/10

EscapeSolved

Jacqueline

Geweldig!! Het was super mooi in elkaar gezet!

9/10

Bamaleti9

Nine

Erg tof, we hebben er erg veel plezier aan beleefd! Goed omgegaan met de (on)mogelijkheden!

9/10

Ragnarock

Niels

Erg leuk! Vooral de rakketten met google maps en streetview ontmantelen.

8,5/10

Klaverjassers

Casper

Prachtige ervaring maar we hebben nog veel te leren , dus ga zo door!

9/10

Pinksterteam

Wilco

Kwaliteit erg hoog, vooral de ondersteunende video’s waren erg leuk!

8/10

#elkedagwelergensfeest

Patrick

Wij vonden het echt fantastisch! Superleuke puzzels, en er zaten echt attributen bij die we nog nooit hebben gezien. Dat we bijvoorbeeld zelfs onze koelkast moesten gebruiken haha. De nieuwsberichten zagen er heel professioneel uit (die vrouw kan zo bij het journaal gaan werken wat mij betreft).

10/10

Halve Aardbijencoupe

Kitty

Knap in elkaar gestoken spel!

10/10

VDV

Tibo

By far de leukste escaperoom voor thuis die wij gespeeld hebben. Van begin tot eind genoten, en een scherpe tijd neergezet! Wij kijken nu al uit naar volgend jaar.

 

10/10

EV Oranje

Josh

Ondanks dat wij zelf geen escaperoom pro’s zijn toch weten te ontsnappen. Het was erg moeilijk en duurde daarom ook lang, maar ik denk dat dat ook wel moet, het mag niet te makkelijk zijn.

 

9/10

PSV Eindhoven

Koen

Leuke ervaring! Thuis gespeeld met 4 personen, pittige bezigheid maar daar waren we ook naar opzoek. De materialen zijn van hoge kwaliteit, dus ook zeker niet erg om voor te betalen! Geen perfecte score omdat wij hem volgend jaar natuurlijk nog beter verwachten!

 

9,5/10

Fc de Kampioenen

Wilbert

Prachtige box ontvangen de week van het evenement. Bij ontvangs direct enthousiast en constante drang om het pakketje al te openen… Niet gedaan! Echt niet! Oke misschien stiekem. Geweldige ervaring, iedereen was fanatiek en we hebben geen seconde stilgezeten! Perfecte score van ons!

 

10/10

The doomies

Tess

Alle spullen zagen er geweldig uit, wij zijn zelf totaal niet van de spelletjes maar dit was wel erg gaaf om te spelen. De hele ervaring was een hele happening wat het erg spannend maakte. Gordijnen dicht, deuren op slot en echt doen alsof je de wereld moet redden. Heel gaaf!

 

10/10

FC Hij Nie!

Guus

Als ‘ervaren’ escaperoomers was dit toch wel een aardige kluif. Alles zag er top uit en was met passie in elkaar gezet. Wij hebben dit keer geen toptijd neergezet omdat we het erg moeilijk vonden. Dit maakte het voor ons de meest uitdagende escaperoom tot nu toe!

 

9/10

Willie Wortel x 5

Lana

Prachtige box! 

 

9/10

Lompe boeren

Kris

Onderdelen gezien in een escapegame die ik nooit eerder heb gezien. Geen opmerkingen, chapeau!

 

10/10

Lambo's

Joshua

Wat een fantastisch concept. Was zelf nog niet bekend met de escapegames voor thuis. Heb zo ongeveer alle escaperooms in Nederland gespeeld. Dus onze groep baalde enorm dat de escaperooms dicht moesten. Nu we dit ontdekt hebben zijn we helemaal los! 

9/10

Escape Addicts

Griet