Selecteer een pagina

reviews

Prepare yourself for some great reviews

Some great reviews!

Wat zeggen de teams die Doomsday al hebben gespeeld?

De eerste data zijn geweest en dus zijn de eerste spellen van Doomsday gespeeld. Gedurende de eerste avond kregen we al fenomenale reacties binnen. Maar ook na het event hebben we teams om feedback gevraagd. Zowel escape-fanaten als teams die nog nooit een escape game hebben gespeeld waren razend enthousiast over Doomsday. En dat willen we natuurlijk graag met jullie delen!

Heel erg leuk. De spanning begon al toen de box binnenkwam. Het zat super in elkaar. De professionele nieuwsuitzendingen, even leek het alsof het allemaal echt was. Leuke opdrachten, heel slim gemaakt. We hebben ons super vermaakt, ondanks dat we het niet hebben gehaald. Het was een chaos in huis, alles wat we niet meer nodig hadden, gooiden we op de grond. Ik vond vanochtend nog pepermuntjes op de grond.

9/10

De Optomisten

Prachtig gemaakt, goed doordacht. Wel erg lang! De nieuwsuitzendingen, heel tof in elkaar gezet, net echt! Ook de overlevingsbox was een genot om te ontvangen en tijdens het spel uit te pakken.

7/10

MMM

Binnen de beperkingen door corona echt iets moois neergezet! Leuk dat er afwisseling was tussen de nieuwsuitzending en de opdrachten. De uitzending aan laten staan op de achtergrond hielp goed mee voor de sfeer. Fijn dat er een verplichte pauze in zat want anders hadden we die zelf zeker niet gepakt!

8/10

Dikke Duif

Echt heel erg tof! Afwisseling, volledigheid overlevingsbox en de finale. En we moesten heel erg lachen om de Russen 🤣

10/10

-

Onze complimenten voor deze online game.Wij hebben genoten! Het zat supergoed in elkaar, was uitdagend, maar zeker goed te doen. Overlevingsbox was ook super! Jullie hebben er enorm veel tijd en aandacht aan besteed.Hopelijk komt hier een vervolg op!

Dank voor de superleuke avond!

-

Super gave ervaring, nu al zin in volgend jaar. Sommige opdrachten waren pittig, maar omdat je na een tijd de antwoorden kreeg kon je toch door en dat maakte het een feest. Van het begin tot het einde, uren plezier gehad.

9/10

De Teletubbies

We vonden het echt geweldig. Door de overlevingsbox in combinatie met tv uitzendingen kreeg je echt het gevoel in een ‘echte’ escape te zitten. Dat gevoel hadden we al heel lang niet meer gehad. We stonden 5 uur lang aan en zaten vol adrenaline. Volgend jaar doen we weer mee.

9/10

Down Under

’Uitdagend, dus niet te gemakkelijk. Knap hoe jullie iedere keer weer met iets nieuws op de proppen komen! Het hele verhaal klopt, compleet met nieuwsuitzendingen en al. Goede tip van de research Wall, maakt nog realistischer. Dat we 3de zijn geworden. 💪

9,5/10

Escape Reality

Zat super mooi en zorgvuldig in elkaar. Er is zichtbaar veel tijd, aandacht en liefde in gestopt! Veel plezier beleefd aan het voorbereiden van een research wall.

8,8/10

Team Effort

We vonden het heel erg leuk! We hadden het er net over dat dit verreweg de beste online ”escape room” is die we ooit gedaan hebben. Het was goed in elkaar gezet, leuke puzzels, mooie filmpjes. Alleen die laatste opdracht was dus minder pittig dan wij dachten. We hebben hardop zitten lachen om de drinkende en lachende Russen.

N00bies

Wat een super gave puzzelavond hebben we gehad!! Alles zat perfect in elkaar en we hebben super veel lol gehad!! alle puzzels waren leuk en ook de box was een succes. De krant en de eindpuzzel waren wel erg gaaf.

9,5/10
Gewoon Voor De Lol

Heel compleet met de fysieke opdrachten en online opdrachten. Je was continu bezig.

8,5/10

Time Out

Prachtig gemaakt, eerste paar uren echt genoten. De nieuwsuitzendingen waren echt super goed gemaakt. De puzzels waren logisch en verrassend.

7/10

De Kwakjes

Wat we ontzettend leuk vonden, was de hoeveelheid aan verschillende media. Zowel video, chats, papieren kaarten als ander materiaal. Uitgebreid en prachtig vormgegeven, een verhaal dat goed in elkaar zat, echt top! Wat ik leuk vind, is dat jullie met veel teasers werken en het hele event daarmee al 2 maanden eerder start eigenlijk. Ook heel fijn dat er een helpdesk is, als je iets verkeerd doet of er echt niet uitkomt.

10/10

Family Rocks