Winactie

This is your only chance!

The world needs you!

Win een gratis deelname aan Doomsday 2021!

Dat lees je goed. Win een gratis deelname aan Doomsday 2021! Een unieke kans, want dit doen we maar één keer. Wij geven maar liefst 10 team-tickets weg. Als je meedoet aan Doomsday, dan ontvang je een XL Prepperbox t.w.v. minimaal €156,-! Deze Prepperbox bevat meer dan 50 attributen die jij niet kunt missen tijdens jouw missie om Doomsday te voorkomen. Lees hieronder welke situatie voor jou geldt en doe mee!

Vanaf vrijdag 9 april worden er winnaars bekend gemaakt.
Inschrijven duurt maar 30 seconden. Succes.

Schrijf je alleen in voor de winactie als jullie je nog niet hebben aangemeld voor Doomsday 2021. Als je al bent aangemeld of nu gaat aanmelden vooor Doomsday, dan doe je automatisch mee met deze winactie. Inschrijven voor de actie is dan niet nodig.

Al aangemeld?

Is jouw team al aangemeld voor Doomsday en heb je al betaald? Dan doe je automatisch mee aan deze winactie en hoef je nu niks te doen. Als jouw team wint, winnen jullie het inschrijfgeld terug! Oftewel: alsnog een gratis deelname. Yes! 

Nog niet aangemeld?

Vul dan via onderstaande button je gegevens in om mee te doen aan de winactie. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan hier aan voor Doomsday. Dan doe je automatisch mee aan de actie en maak je kans op het terugwinnen van je inschrijfgeld!

Wil je op 10 april spelen?

Dat kan! Om op 10 april te kunnen spelen, moet je je uiterlijk 1 april aanmelden. Doe dit dan ook zeker, want vol is vol. Aanmelden voor Doomsday kan hier. Op vrijdag 2 april krijg je dan te horen of jullie je inschrijfgeld terugwinnen!

Doe mee aan de winactie

Inschrijven duurt maar 30 seconden.

Schrijf je alleen in voor de winactie als jullie je nog niet hebben aangemeld voor Doomsday 2021.
Als je jullie al aangemeld hebt voor Doomsday doe je automatisch mee met deze winactie. Inschrijven is dan niet nodig.

Na het invullen van jouw gegevens ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden winactie Doomsday 2021.